גילאון וגורדון

פרק 63: האם טראמפ באמת טוב לשווקים?

הנושאים בהם נעסוק:

  • משמעויות בחירת טראמפ: מדיניות המכסים החדשה והשלכותיה על הכלכלה העולמית
  • האתגרים הכלכליים בישראל: השפעת המלחמה והצפי לגזירות כלכליות ב-2025
  • מגמות בשווקים הפיננסיים: הפער בין ביצועי השוק המקומי לשווקים הגלובליים
  • שינוי בציפיות הריבית: הפער בין תחזיות הפד לציפיות השוק
  • אסטרטגיות השקעה מומלצות: הזדמנויות וסיכונים בסביבה הכלכלית הנוכחית
  • הטבות מס לסוף שנה במוצרים הפנסיונים

בפרק המרתק הזה, נדב גורדון ודרור גילאון מנתחים את ההשלכות המשמעותיות של בחירת דונלד טראמפ לנשיאות ארה”ב על שוקי ההון העולמיים והישראליים. הפרק מספק תובנות מעמיקות על האופן שבו מדיניותו הכלכלית החדשה צפויה להשפיע על תיקי ההשקעות שלנו.

טראמפ מגיע עם אג’נדה ברורה של “אמריקה תחילה”, הכוללת תוכנית להטלת מכסים של 10% על כלל היבוא לארה”ב. המומחים שלנו מסבירים כיצד מדיניות המכסים של טראמפ עלולה להוביל למלחמת סחר גלובלית, עם השלכות משמעותיות על האינפלציה העולמית והצמיחה הכלכלית.

בפרק מנותחת ההשפעה הצפויה של מדיניות טראמפ על שווקים שונים:
, שוק המניות האמריקאי והתגובה לתוצאות הבחירות
, שוק האג”ח ותחזיות הריבית תחת ממשל טראמפ חדש
, השפעת המדיניות החדשה על השווקים האירופיים
, ההזדמנויות והסיכונים בשוק הישראלי

הפרק מתייחס גם למצב הכלכלי המורכב בישראל, כולל הגירעון התקציבי המתרחב והאינפלציה העקשנית, ומציע אסטרטגיות להתמודדות עם האתגרים הכפולים של המלחמה המתמשכת ומדיניות הסחר החדשה של טראמפ.

המומחים שלנו מספקים המלצות מעשיות לבניית תיק השקעות מאוזן בעידן טראמפ החדש, כולל:
, אסטרטגיות לפיזור סיכונים בין שווקים שונים
, המלצות ספציפיות לגבי חשיפה למניות ואג”ח
, טיפים לניצול הזדמנויות בשוק המקומי והגלובלי

הפרק כולל גם תזכורת חשובה לגבי ניצול הטבות מס לקראת סוף השנה, עם פירוט התקרות והאפשרויות העומדות בפני המשקיעים.

בין אם אתם משקיעים מתחילים או מנוסים, הפרק הזה מספק מבט מעמיק וייחודי על האתגרים וההזדמנויות בשווקים הפיננסיים בעידן טראמפ החדש. הצטרפו אלינו להבנה טובה יותר של הדינמיקה המשתנה בשווקים ולקבלת כלים מעשיים לניהול השקעות בתקופה מאתגרת זו.

אל תשכחו לעקוב אחרינו ברשתות החברתיות ולהצטרף לקהילת המשקיעים שלנו לעדכונים שוטפים והמלצות השקעה. מוזמנים להעמיק את הידע בעזרת הפרקים הנוספים בפודקאסט ההשקעות שלנו

גילוי: הפודקאסט הוא פרסום של גילאון וגורדון. יש לנו עניין אישי בנושאים שעולים בו: אנחנו משווקים מוצרים פנסיוניים ונכסים פיננסיים ומקבלים עמלות מגופים, שחלקם מוזכרים בפרקים או שמנהליהם מתארחים בהם (פירוט בעמוד הגילוי הנאות). מדובר בשיווק השקעות ולא בייעוץ השקעות, ושיווק ההשקעות בפרק אינו מהווה תחליף לשיווק המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם.
Scroll to Top
דילוג לתוכן